Χάρις Αλεξίου – ONIRAMA – Ξημερώνει

MARCH 22, 2021 by TaONIRAMAs

Το “Ξημερώνει”, σε μουσική του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή, στίχους της ίδιας και παραγωγή, ενορχήστρωση των ONIRAMA, κυκλοφορεί επίσημα από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με την οπτικοποίησή του στο official YouTube artist channel της Χάρις Αλεξίου YouTube Premiere στις 20:00 το απόγευμα, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal από τις 12:00 το μεσημέρι.

Η Χάρις αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι ONIRAMA, ένωσαν τη φωνή τους με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της. Η δημιουργική διαδικασία αποτυπώνεται με στοιχεία κινηματογραφικού χαρακτήρα στο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαρινόπουλου και παραγωγή της Marni Films.

Το νέο single αποτελεί προπομπό του επικείμενου επετειακού δίσκου των ONIRAMA, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, ορίζοντας μια νέα εποχή για το συγκρότημα, με περίσσιο ρομαντισμό, φαντασία και ανεξάντλητη ενέργεια, εμπνεόμενοι από το δυναμικό παρελθόν, το ονειρικό παρόν και όραμα για το μέλλον.

Το νέο single “Ξημερώνει

Κυκλοφορεί από Δευτέρα 22 Μαρτίου

από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή YOLO Music

 

🎬YouTube Premiere @ 20:00 https://youtu.be/N2QabQMCZB0

🎧 Buy link: https://HarisAlexiouxOnirama.lnk.to/Ximeroni

#HarisAlexiou #ONIRAMA #Ximeroni

LEAVE A REPLY

twelve + twelve =